Tandemspring

Drømmer du om at finde ud af hvorfor fulglene synger, er et tandemspring i DFC lige noget for dig.
Tandemspring er også blevet populært som gave til f.eks. fødselsdage, polterabender, jubilæer og lignende.

– 15 minutters instruktion
– 20-25 minutters flyvetur
– Flot udsigt fra fuld højde
– 30 – 40 sekunders frit fald
– 5-7 minutters flyvetur i faldskærmen
– Certifikat
– Mulighed for at få en video af dit spring

Kaffe, te og vand kan købes i klubben til fornuftige priser.

Et tandemspring koster: kr. 2.900,00

Forberedelse

På dagen hvor du skal springe, møder du op på vores springplads på Tureby (Find vej). En tandemmaster vil give dig en introduktion til udstyr og sikkerhed. Du lærer hvordan I sammen skal kravle ud af flyveren, og hvordan du skal forholde dig i det frie fald. Tandemmaster er en erfaren springer, som har taget en uddannelse for at kunne springe tandem. Introduktionen tager ca. 15 min., hvorefter I er klar til at stige ombord i flyveren. Se vores flyver.

Springet

Det tager ca. 20-25 minutter at flyve op i 3-4 km, hvorfra I skal springe. Du bliver undervejs spændt sikkert sammen med tandemmasteren og kan nyde turen med udsigt over Tureby gods og omegn. Piloten giver tegn til tandemmasteren, når det er tid til at springe. Det frie fald varer 30-40 sekunder. I 1500 meter udløser tandemmasteren faldskærmen, hvorefter I igen kan tale sammen. Hvis du har lyst, kan du få lov til selv at styre faldskærmen. Efter 5-7 minutter er I ved at være nede ved jorden og lander sikkert på vores store åbne landingsområde.

Video

Da det, at få et tandemspring, er en oplevelse for livet. Vil mange gerne dele oplevelsen med familie og venner, derfor ønsker nogle at få filmet deres spring. Klubben kan tilbyde at filme springet med et action kamera. Et action kamera er et højkvalitetskamera som tandemmasteren monterer på sit håndled. Det giver mulighed for at følge springet fra a-z, lige der hvor det sker. Der vil blive lavet nogle stemningsoptagelser før springet, optagelser i flyet på vej op, optagelser af afspring og det frie fald, optagelser under flyvningen i åben skærm samt nogle afsluttende optagelser efter landingen.

Man kan vælge at få “de rå optagelser” med hjem med det samme på et USB stik.

Video med håndledsmonteret actionkamera – pris kr. 350,-
Video med ekstern videomand (se video øverst i højre side) 700,-

Bestilling

Hvornår kan du springe:
Oversigts kalender over springdage.

KLIK HER FOR AT BESTILLE TANDEMSPRING

Med forbehold for vejr, sygdom og udsolgt.
Ifølge klubbens miljøgodkendelse kan det ikke lade sig gøre at springe andre dage end de angivne datoer.

Bemærk at du ikke er forsikret, når du springer tandemspring. Faldskærmsklubben har en lovpligtig 3. parts forsikring, som kun dækker skade på ting. Hvis du ønsker en forsikring, skal du selv kontakte dit forsikringsselskab.

Note! Personvægt max. 100 kg.

Springpladser Tureby og Langeland.

Giv et tandemspring i gave: Klik her