Tandemspring

Drømmer du om at finde ud af hvorfor fuglene synger, er et tandemspring i DFC lige noget for dig.
Tandemspring er også blevet populært som gave til f.eks. fødselsdage, polterabend, jubilæer og lignende.

– 15 minutters instruktion
– 20-25 minutters flyvetur
– Flot udsigt fra fuld højde
– 30 – 40 sekunders frit fald
– 5-7 minutters flyvetur i faldskærmen
– Certifikat
– Mulighed for at få en video af dit spring

Kaffe, te og vand kan købes i klubben til fornuftige priser.

Et tandemspring koster: kr. 2.900,00

Forberedelse

På dagen hvor du skal springe, møder du op på vores springplads på Tureby (Find vej). Bemærk at det tidspunkt du booker på er dit mødetidspunkt. Selve springet foretages indenfor 3 timer af mødetidspunktet. En tandemmaster vil give dig en introduktion til udstyr og sikkerhed. Du lærer hvordan I sammen skal kravle ud af flyveren, og hvordan du skal forholde dig i det frie fald. Tandemmaster er en erfaren springer, som har taget en uddannelse for at kunne springe tandem. Introduktionen tager ca. 15 min., hvorefter I er klar til at stige ombord i flyveren. Se vores flyver.

Springet

Det tager ca. 20-25 minutter at flyve op i 3-4 km, hvorfra I skal springe. Du bliver undervejs spændt sikkert sammen med tandemmasteren og kan nyde turen med udsigt over Tureby gods og omegn. Piloten giver tegn til tandemmasteren, når det er tid til at springe. Det frie fald varer 30-40 sekunder. I 1500 meter udløser tandemmasteren faldskærmen, hvorefter I igen kan tale sammen. Hvis du har lyst, kan du få lov til selv at styre faldskærmen. Efter 5-7 minutter er I ved at være nede ved jorden og lander sikkert på vores store åbne landingsområde.

Video

Da det, at få et tandemspring, er en oplevelse for livet. Vil mange gerne dele oplevelsen med familie og venner, derfor ønsker nogle at få filmet deres spring. Der er mulighed for at få filmet dit spring. Det sker med en ekstern kameramand. Denne vil optage dig på jorden mens du bliver gjort klart til spring, han/hun vil følge med ud til flyveren og med op i luften og vedkommende vil kravle ud af flyveren først og filme når du og din tandemmaster hopper af flyet. Der vil blive optaget i det frie fald og kameramanden vil lande før jer og optage din landing samt din reaktion efterfølgende. Det hele bliver klippet sammen til en flot video der viser dig i din oplevelse for livet.

Video med ekstern videomand (se video øverst i højre side) 750,-

Bestilling

Hvornår kan du springe?
Klik på bestillings linket og du kan se hvilke datoer der er ledige tider.

KLIK HER FOR AT BESTILLE TANDEMSPRING 2024

Med forbehold for vejr, sygdom og udsolgt.
Ifølge klubbens miljøgodkendelse kan det ikke lade sig gøre at springe andre dage end de angivne datoer.

Bemærk at du ikke er forsikret, når du springer tandemspring. Faldskærmsklubben har en lovpligtig 3. parts forsikring, som kun dækker skade på ting. Hvis du ønsker en forsikring, skal du selv kontakte dit forsikringsselskab.

Note! Personvægt max. 100 kg.

Har du stadig spørgsmål eller vil på venteliste kan du ringe til Pia på 9384 1855

Springpladser Tureby og Langeland.

Giv et tandemspring i gave: Klik her

Tandemspring på Fyn eller i Jylland?

Bor du f.eks. på Fyn eller i Jylland, og er der lidt langt til Tureby. Så er der måske en springplads med tandemspring i nærheden af dig? På Skydive.dk finder du en oversigt over faldskærmsklubber i Danmark.